Bu Ürün Stoklarımızda Bulunmuyor. Daha Sonra Tekrar Deneyiniz.

Hoşgeldiniz - Şehrin Meşhuru
Ana Sayfa » Kuruyemiş - Kurumeyve » Pekmezli Cevizli Bandırma (hediyelik ahşap sandık) 1 Kg

Karaman

foto
foto

Pekmezli Cevizli Bandırma (hediyelik ahşap sandık) 1 Kg

139.75 TL

Torosların yüksek rakımlı köylerinde yetişen doğal üzümleri özenle toplatıp katkısız pekmez üreterek, el ile dizilmiş cevizleri doğal pekmezimiz ile birleştirip beğenilerinize sunuyoruz.

Marka : Bağcı Bandırmaları

Pekmezli Cevizli Bandırma, tatlı ihtiyaçlarınızı doğal ve sağlıklı şekilde karşılayabileceğiniz bir yiyecektir. Gerçek köy pekmezinin muhteşem ceviz ile buluşmasından elde edilir. Hijyenik koşullarda katkısız ve nişastasız olarak üretilir. Bandırma, genellikle sonbaharda yapılır ve kurutulurarak yıl boyu saklanabilir. Bu doğal bandırmanın, daha önce tatmadığınız kadar lezzetli olduğuna inanıyoruz.

Şehrin meşhuru olmasının sebebi; Torosların yüksek rakımlı köylerinde yetişen doğal üzümleri özenle toplanır. Daha sonra, katkısız pekmez üreterek, el ile dizilmiş cevizlere bandırılıp beğenilerinize sunulur.

Bandırma ile ilgili tavsiyelerimiz; Ceviz ve üzümden gelen sağlıklı ve vitaminli bir atıştırmalık olması sebebiyle çocuklarınız ve sizler keyifle tüketeceksiniz.

Bandırmamızı, sevdikleriniz ile ahşap sandık ayrıcalığıyla paylaşabilirsiniz. Katkısız gerçek pekmez tadı ile bütünleşen, doğal ve sağlıklı tatlının keyfini çıkarın.

%100 Doğal, Sağlıklı, Geleneksel Lezzet.
Afiyet Olsun & İyi Alışverişler Dileriz.

Güvenlik Sorusu 8+4

Ödeme ve Taksit İmkanları

Şehrin Meşhurundan vermiş olduğunuz siparişlerin ödemesini; banka kartı, kredi kartı veya Havale/EFT yöntemlerinde sunulan, güvenli alışveriş sistemi(3D secure) sayesinde ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

Whatsapp Destek