Hoşgeldiniz - Şehrin Meşhuru
Ana Sayfa » Kahvaltılıklar » Peynir Çeşitleri » Kars Kaşarı (1000 gr)

Kars

foto
foto

Kars Kaşarı (1000 gr)

408.5 TL

Miktar Seçiniz

Meşhur Kars Kaşarı: 1 Kg peynir için sütün yağ oranına göre 10-12 kg süt işlenir. Eski kaşar ilk kalıba koyulduğu taze anında 14 kg ve üzeri ağırlıktadır. En az 6 aylık olgunlaştırma sürecinden sonra bu miktar 13 kg a kadar düşmektedir. Bu olgunlaşma sürecinden sonra kaşar istenilen aroma ve kıvama ulaşmış olur. Olgunlaştırma süreci talebe ve kaşarın durumuna göre 6 ile 24 ay arasında değişiklik gösterir.

Şehrin meşhuru olmasının sebebi: Doğallığı lezzetine yansımış olan bu peynir Kars’ın yüksek rakımlı yaylalarında yaylım olarak beslenen ineklerin sütünden elde edilmektedir. Şirden maya kullanılan peynirler, en az 6 ay soğuk hava mahseninde bekletildikten sonra kendine has aromasını oluşturur.

Kars Kaşarı ilgili tavsiyelerimiz: Tost ve gözlemeleriniz için harika bir tat sağlar. Aynı zamanda kahvaltıların da vazgeçilmezidir.

%100 Doğal, Sağlıklı, Geleneksel Lezzet.
Afiyet Olsun & İyi Alışverişler Dileriz.

 

Güvenlik Sorusu 8+8

Ödeme ve Taksit İmkanları

Şehrin Meşhurundan vermiş olduğunuz siparişlerin ödemesini; banka kartı, kredi kartı veya Havale/EFT yöntemlerinde sunulan, güvenli alışveriş sistemi(3D secure) sayesinde ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

Whatsapp Destek