Hoşgeldiniz - Şehrin Meşhuru
Ana Sayfa » Kahvaltılıklar » Bal » Doğal Petekli Organik Bitlis Karakovan Balı

Bitlis

2300+ Rakım

foto
foto
foto foto

Doğal Petekli Organik Bitlis Karakovan Balı

946 TL

Miktar Seçiniz

Rakamlar 1.2 Kg Fiyatını Temsil Etmektedir.

Marka : Tulliana

(Organik Seri) Doğal Petekli Karakovan Balı (1100 Gr. – 1200 Gr.)

Bitlis’in Meşhuru, Tulliana Bal tarafından geleneksel üretim yolları ile bilimi birleştirilerek üretildi. Türkiye’de en geç hasat yapılan illerin başında Bitlis gelmektedir. Bitlis’in Hizan ilçesinde elde edilen Karakovan Balının özelliği; tertemiz havasıyla, en çok ve en çeşitli çiçekleri coğrafyasında barındırmasıdır.

Şehrin meşhuru olmasının sebebi: ”Dünya Arıcılık Kongresi” kalite ödülüne sahip, dünya’nın en iyi 3. balı olarak taçlandırılmıştır. Her rakımda farklı bitki örtüsü olduğu için farklı aromada ballar ortaya çıkmaktadır. Organik Seri olan Polyflora (Çok Çiçekli) Karakovan (Doğal Petekli) Bal 1500-2300 metre arası rakımda üretilmektedir.

Doğal Petekli Karakovan Balı ile ilgili tavsiyelerimiz: 1000′ lerce yıldır şifa kaynağı olarak bilinen bal, kahvaltıların vazgeçilmezidir. Çok sıcak olmamak kaydıyla sütünüze çayınıza katarak tüketim sağladığınız da daha yumuşak bir içim sağlayacaktır. Ayrıca ceviz üzerine dökülen bal da enfes bir tat ortaya çıkaracaktır.

%100 Doğal, Sağlıklı, Geleneksel Lezzet.
Afiyet Olsun & İyi Alışverişler Dileriz.

Güvenlik Sorusu 8+3

Ödeme ve Taksit İmkanları

Şehrin Meşhurundan vermiş olduğunuz siparişlerin ödemesini; banka kartı, kredi kartı veya Havale/EFT yöntemlerinde sunulan, güvenli alışveriş sistemi(3D secure) sayesinde ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

Whatsapp Destek